Noi avem grijă

de transportul automobilelor dumneavoastră

Pentru că Vă salvăm de o conducere de lungă durată

Dacă Vă aflați în străinătate și doriți să Vă întoarceți cu o mașină pe care ați cumpărat-o acolo, utilizarea unui transportor de automobile până în Bulgaria Vă economisește timp, eforturi, bani pentru cazare și alimente, precum și nenumăratele probleme cu documente și taxe cerute pe drum. Noi efectuăm livrări și din cele mai îndepărtate puncte ale Europei.

Pentru că calitatea care oferim este pricină să Vă întoarceți mereu la noi.

Compania Ruven Trans înregistrează numărul cel mai mare de clienți care revin – un indiciu elocvent pentru calitatea importului nostru de automobile din Germania și din multe alte țări, precum și pentru modul fiabil de păstrare a automobilelor transportate – gratuit și fără limite de timp în punctele de popas. Pe curând !

Află tot ce este necesar despre livrarea automobilelor prin serviciul companiei Ruven Trans

Echipa noastră de experți va face așa ca aducerea automobilului dumneavoastră și din cel mai îndepărtat punct al Europei să decurgă chiar mai lin decât o melodie a lui Mozart. Suntem gată de a răspunde la orice întrebare pusă de dumneavoastră, ca să facilităm la maxim participarea dumneavoastră la proces și ca să fiți complet liniștiți, că foarte curând Vă veți convinge cu ochi că dorința dumneavoastră este îndeplinită. Un lucru pe care noi îl știm cel mai bine: Fiecare își merită mașina pe care o dorește și nu trebuie să aștepte ca să-o obțină.