1Маршрут
2Информация
3Оферта
Място на вземане
Място на доставяне
Тип автомобил

Automobilul tău este asigurat prin poliță de asigurare de tip CMR.
Urmărire GPS 24/7
Prioritatea noastră este să garantăm acuratețe și responsabilitate

Spiritul de inovație și de corectitudine Vă aduc întotdeauna la noi

Pentru că noi suntem liderul

Suntem în fruntea clasamentelor de peste 15 ani, pentru
că am acceptat ca o misiune proprie personală să transportăm mașinile dumneavoastră până la locul pe care ni-l ați indicat.Spre deosebire de ceilalți furnizori, care caută scuze și compromisuri,
liderul este acela care pur și simplu își vede de treabă.

Pentru că suntem pioneri

Compania Ruven Trans a fost prima care a riscat și a mizat pe importul de mașini din
Spania și Franța, oferindu-vă noutățile de top în domeniul transporturilor efectuate din fiecare punct al acestor două țări
(un lucru care nu figurează în agenda celorlalte companii din domeniul transporturilor de automobile).
Suntem în căutare perpetuă de noi destinații,pentru că nu există
locuri inaccesibile pentru noi.

Pentru că camioanele de transport ale noastre sunt noi

Suntem în fruntea clasamentelor de peste 15 ani, pentru că am acceptat ca o misiune proprie personală să transportăm mașinile dumneavoastră până la locul pe care ni-l ați indicat.Spre deosebire de ceilalți furnizori, care caută scuze și compromisuri, liderul este acela care pur și simplu își vede de treabă.

Lider în domeniul importului rapid și sigur de automobile.

De peste 15 ani, toți concurenții de livrare de mașini urmăresc remorcile noastre din spate.

Depozitarea automobilelor

Fiind un client de al nostru, tu primești gratuit și nelimitat, în ceea ce privește timpul de popas, păstrarea mașinilor tale la noi.

Gestionarea parcului auto.

Suntem mari și datorita faptului că serviciile noastere acoperă majoritatea teritoriului Europei.
Companiile de expediție din toată Europa sunt partenere cu Ruven Trans pentru livrarea mașinilor, satisfăcând nevoile de transport ale pieței europene. Avem o tradiție de mulți ani și garanții ferme pentru calitatea serviciilor și pentru întregul proces de gestionare a parcului auto. Legăturile între birou, atelierul de service și șoferii noștri sunt optimizate, rapide și eficiente, iar prioritatea și miza noastră este comunicarea corectă cu clienții.
În afara de cele 50 de transportoare de automobile noi, noi dispunem și de o echipă de expeditori, care activează în cadrul unor procese logistice durabile. Parteneriatul nostru cu expeditorii europeni contribuie la dezvoltarea noastră ca o companie de livrare de automobile. Anual noi transportăm zeci de mii de automobile, care ne pune pe poziție de lider printre companiile de import de automobile în Bulgaria și în Europa.

Преди си мислех, че поръчване и доставка на коли от чужбина е дълъг и сложен процес от началото до края си. И се оказах права. С помощта на Рувен обаче всичко мина много плавно и спокойно. (Aвтокъща AUTO GOLD)
Любомир Паничерски
Нямам нужното време за разправии с документации и докарване на кола от чужбина. Затова съм много щастлив, че от Рувен поемат тази грижа и ми спестяват излишни усилия и пари. (Aвтокъща И.И.И. Ауто)
Ивайло Иванов
Отново и отново използваме услугите на Рувен Транс за докарване на коли от Германия, Франция, Испания и други части на Европа. Просто с тях винаги сме сигурни в качеството на колите и в безаварийния превоз. (Aвтокъща SIMAUTO)
Мирослав Шаламанов

Dacă ne căutați, cu siguranță ne veți descoperi