Сигурен и бърз внос на коли от Франция

Внос на коли от Франция

Процес в три лесни стъпки

Как ще внесем колата ти от Франция

Избираш кола и правиш заявка

Намираш, избираш и купуваш своята кола от Франция, след което правиш заявка за цена към нас и уточняваме детайлите по транспорта.

Ние я товарим и превозваме

Предоставяш точен адрес за товарене и разтоварване за нашия автовоз от Франция до България както и цялата нужна за докарването на колата информация.

Ти я получаваш

Получаваш своята кола от Франция само след няколко дни.

Резултати, които можете да видите

Автомобилът ти е ЧМР застрахован

Освен че, те осведомяваме за нередности по избрания от теб автомобил, ЧМР застраховката гарантиара за успешния внос на коли от Германия.

GPS-ът ни няма да те обърка

При нас няма “неточности” за местоположението на твоето МПС – спедиторите ни ще те информират с точност по всяко време за твоята доставка на коли от Германия.

По новите камиони ще ни познаеш

Ние сме една от малкото автотранспортни фирми, която инвестира в автопарк, изграден от чисто нови автовози, гарантиращи за своевременната доставка на твоя нов автомобил от Германия.

Винаги се връщаш за още

При нас са най-многочислени завръщащите се клиенти – най-точен показател за качеството на нашия внос на коли от Германия и тяхното надеждно складиране.

Нуждаете се от повече подробности?

Ние сме тук, за да съдействаме. Свържете се с нас по телефона, имейл или чрез нашите социални медийни канали.

Препоръчителни уебсайтове за покупка на коли от Франция

Често задавани въпроси за вснос на коли от Франция

Цената на доставка на автомобили от Испания зависи от няколко фактора, например разстоянието и типа на колата. Най-точна информация може да получиш, като попълниш формата в началото на страницата или ни позвъниш на 0879 977 677.

Възможно най-скоро, но не по-късно от 7 дни след натоварването.

Имаме ЧМР застраховка, но е добре да се направи и отделна карго застраховка на колата, за която ние можем да съдействаме.

Разбира се, но адресът трябва да е достъпен за тежкотоварен камион.